Over Greenflash Internet

Altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend

Over Rob Naaijkens

Wat in 1999 begon als een hobby is vandaag de dag een professioneel bedrijf. Destijds had ik al veel interesse in alles wat met domeinnamen en webhosting te maken had. Echter, de markt stond toen echt nog in de kinderschoenen.

Op dat moment wist ik nog niet dat ICT mijn vak zou gaan worden en dat domeinnamen, webhosting en alles wat daarbij komt kijken tot een passie zou uitgroeien. Klanten adviseren, steeds de beste oplossing zoeken; dat is helemaal mijn ding weet ik nu! Samen tot een mooi en functioneel resultaat komen is mijn doel en daar word ik blij en gelukkig van.

Ik hou van mensen en organisaties die eerlijk en rechtdoorzee zijn. Twee eigenschappen die ik mijns inziens ook zelf bezit. Elkaar kunnen aanspreken op verantwoordelijkheden, dingen zeggen zoals ze zijn en naar een duidelijk doel toewerken, daar hou ik van. Deze gedrevenheid en vastberadenheid komt ook voort uit het sporten. Ik ben op latere leeftijd begonnen met wielrennen en hardlopen en ook daar wil ik alles uithalen en alles meten en weten. Wielrennen gaat niet zonder metertjes. Hartslag, cadans, wattage en snelheid wil ik graag weten. Want alleen als ik alles weet, kan ik het goed doen. Datzelfde geldt voor hardlopen. Als ik train, meet en registreer ik alles. Het liefste wil ik de beste zijn, maar dat gaat niet altijd meer op mijn leeftijd. Ik ben tot slot niet alleen fanatiek in sporten, maar ook in het genieten van het leven! Voor lekker eten met een goed glas wijn maak ik altijd tijd.

Rob Naaijkens

Onze Partners

Wij zijn trots op onze partners!

Send this to a friend