Greenflash Consultancy

Digitale werkplek, Office 365 ondersteuning, Office 365 beheer, Projectondersteuning.

Klanten adviseren en steeds de beste ICT-oplossing zoeken; dat is wat ik doe. Voordat ik aan een grondige analyse begin, luister ik goed naar uw vraag. Ik hou van mensen en organisaties die eerlijk en rechtdoorzee zijn. Twee eigenschappen die ik mijns inziens ook bezit.

ICT heeft een aantrekkingskracht op mij en is van een hobby uitgegroeid tot een passie. Als ICT-dienstverlener wil ik samen met u tot een functioneel resultaat komen en een oplossing vinden waar u en uw organisatie bij gebaat is. Als gebruiker, administrateur en als functioneel applicatiemanager heb ik de afgelopen 15 jaar in een klein team met SAP gewerkt bij één van de grootste afvalverwerkers van Nederland. Als eindverantwoordelijke voor het volledige SAP-systeem met ruim 550 gebruikers, reikt mijn kennis van deze softwareoplossing ver. Met Greenflash Consultancy zet ik deze kennis nu in voor u. Gedreven en vastberaden werk ik aan een oplossing die werkt.

Diensten – volledig op maat

Greenflash Consultancy biedt een uitgebreid dienstenpakket en consultancy op maat. Op basis van uw wensen en de vragen binnen uw bedrijf, zorgt Greenflash Consultancy voor de juiste aansluiting van uw IT-organisatie op de bedrijfsdoelstellingen of informatieverplichtingen.

ICT (PROJECT)-ONDERSTEUNING

Wanneer u niet tevreden bent over de huidige ICT-oplossingen binnen uw organisatie, gaat u op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Dit kan op het gebied van een digitale werkplek, SAP of Office 365 maar er is uiteraard veel meer ICT zaken waar u hulp bij nodig hebt.

BEHEER ONLINE AANWEZIGHEID

Er is meer nodig om uw online aanwezigheid goed en veilig te realiseren en te beheren. Denk hierbij aan een veilige e-mail omgeving of een goed beveiligde website maar er zijn nog veel meer zaken waar u rekening mee zou moeten houden.

OFFICE 365

Office 365 is al lang niet meer alleen e-mail in de cloud. Met Office 365 kunt u een digitale werkplek realiseren en kunnen medewerkers overal samenwerken. Denk aan Sharepoint, Teams en Onedrive for Business.

Elk jaar op 31 maart is het “World-Back-up-Day“. Een dag die in het teken staat van de back-up. Ook bij Office 365 is het belangrijk om een back-up te hebben en daarop terug te kunnen vallen. En er is niet alleen een back-up voor uw Exchange (e-mail) maar ook voor Sharepoint en Onedrive for Business. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

DE GEBRUIKER OP DE EERSTE PLAATS

De ervaring van de gebruiker is het meest belangrijke. Als de gebruiker het systeem, applicatie of werkwijze niet omarmd zal de doelstelling niet gehaald worden. Vaak wordt dit vergeten en zijn ICT projecten teveel kosten gedreven.

KLANTEN

Een kleine greep uit de zeer gevarieerde en erg leuke klantenkring van Greenflash Consultancy

Greenflash Consultancy is een handelsnaam van Greenflash Internet.

Send this to a friend